Sidebar

Financijsko savjetovanje

Uloga financijskog savjetnika je da, prateći naše želje, navike i općenito životni stil, pomogne u kreiranju i kasnijem prilagođavanju kratkoročnih i dugoročnih financijskih ciljeva, kao i da nas upozori na prednosti i mane određenog proizvoda ili usluge, ili predloži novost sa tržišta kapitala koja bi po njegovom mišljenju podržavala brže ostvarenje zacrtanih ciljeva.

Usluga je namijenjena svima koji su namjeravali podići kredit, odabrati osiguranje, kupiti automobil ili nekretninu, školovati dijete, itd.
Na tržištu postoji niz ponuda, koje svojom brojnošću i raznolikošću prosječnom korisniku izgledaju nepregledno. Upravo je nepoznavanje i nerazlikovanje sadržaja ponuđenih proizvoda, razlog da ih ignoriramo i ne koristimo njihov potencijal. Često smo povodljivi, pa nakon slušanja dobrih i loših iskustava poznanika, ne znamo što je za nas doista dobro. To je razlog radi kojega čak devet od deset financijskih usluga i proizvoda biramo impulzivno, a ne strateški.

Često cijeli radni vijek posvetimo stjecanju novca a vrlo malo vremena odvojimo na
financijsko planiranje. Što učiniti s novcem koji smo zaradili? Kako ga oplemeniti?

Posebna ponuda

Jednom od novih usluga HGK Moj EU projekt vaučer, u prvoj etapi dodjele sredstava članicama, Komora sufinancira pripremu dokumentacije za projekte s područja poljoprivrede i ruralnog razvoja. Ukupna vrijednost ovog natječaja je 350.000 kuna, a vrijednost vaučera po tvrtki iznosi 10.000 kuna

Kontaktirajte nas

ili saznajte više informacija >> ovdje!