Uvjeti korištenja internet stranice labosmk.hr

Dobrodošli na stranice poduzeća Labos MK d.o.o. na adresi www.labosmk.hr

Korištenje je podložno Uvjetima korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje web stranice www.labosmk.hr

Sve sadržaje stranice rabite na vlastitu odgovornost. Labos MK d.o.o. ne može se smatrati odgovornim ni za kakvu štetu nastalu korištenjem.

PRIHVAĆANJE UVJETA KORIŠTENJA

Labos MK d.o.o. iz Osijeka, Vijenac Murse 2, vlasnik je web stranice www.labosmk.hr, kojom istodobno i upravlja, a kojem korisnici pristupaju pod Uvjetima korištenja. Molimo da prije upotrebe stranice pažljivo pročitate Uvjete korištenja jer ste pristupom na stranice ili korištenjem bilo kojeg dijela web stranice www.labosmk.hr, njenog sadržaja ili usluge suglasni s Uvjetima korištenja i obvezani njima. U slučaju da niste suglasni, nemate pravo koristiti se sadržajem i uslugama portala.

Labos MK d.o.o. zadržava pravo promjene sadržaja i uvjeta korištenja portala bez prethodne najave.

AUTORSKA PRAVA

www.labosmk.hr vlasnik je autorskih prava na nekim sadržajima stranice (tekstualni, vizualni, audiomaterijali i videomaterijali, baze podataka, programski kod). Svako neovlašteno reproduciranje, distribuiranje ili korištenje bilo kojeg dijela stranice bez dozvole vlasnika (Labos MK d.o.o.) smatra se kršenjem autorskih prava stranice te je podložno tužbi.

Svako preuzimanje tekstova ili ostalih materijala sa stranice www.labosmk.hr smatrat će se teškim kršenjem autorskih prava i zloupotrebom vlasništva Labos MK d.o.o. i bit će podložno tužbi te naknadi štete.

SADRŽAJ I USLUGE

Prihvaćanjem Uvjeta korisnik se slaže da će sadržaj i usluge stranice uključivati i reklame, obavijesti i poruke administratora i slične poruke nužne za obavještavanje korisnika stranice. Labos MK d.o.o. zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge stranice bez prethodne najave.

OBVEZE KORISNIKA

Prihvaćanjem uvjeta korištenja korisnik se obvezuje da neće rabiti sadržaj ili usluge www.labosmk.hr na nezakonit način, suprotno Uvjetima korištenja ili u svrhe za koje ga www.labosmk.hr nije ovlastio. Korisnicima portala strogo je zabranjeno: objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način; objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima; lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe; manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se objavljuje ili šalje putem usluga portala; objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom; objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihova pristanka i traženja ili obmanom; svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadržava viruse ili slične računalne datoteke i programe načinjene radi uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera ili hardvera i telekomunikacijske opreme; prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Korisnik potvrđuje suglasnost da Labos MK d.o.o. nema nadzor ni dužnost poduzeti bilo kakvu radnju, niti se može smatrati odgovornom nad sljedećim čimbenicima:

– za to koji se korisnik koristi uslugama i sadržajima stranice

– za učinak koji sadržaj i usluge na stranice imaju ili bi mogli imati na korisnike

– za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj i usluge na stranici

– za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja i usluga dostupnih na stranici.

Labos MK d.o.o. nije odgovorna korisniku ni trećim osobama za štetu, imovinsku ili neimovinsku, posrednu ili kolateralnu, koja je povezana s korištenjem sadržaja i usluga na stranici ili proizlazi iz njega. Prihvaćanje odricanja od odgovornosti Labos MK d.o.o.. nužan je preduvjet korištenja sadržaja i usluga stranice www.labosmk.hr.

PRAVILA PRIVATNOSTI

Privatnost i sigurnost korisnika i posjetitelja vrlo nam je važna. Labos MK d.o.o. poštuje privatnost i sigurnost svih korisnika i posjetitelja stranice.

Bilo kakve izmjene i dopune Pravila privatnosti neće biti važeće ako ih Labos MK d.o.o. nije objavilo na ovim stranicama. Svaka izmjena koju Labos MK d.o.o. objavi na ovim stranicama odmah postaje važeća, a svaka uporaba stranice ili ponuđenih usluga podrazumijevat će da prihvaćate izmijenjene odredbe.

www.labosmk.hr može sadržavati linkove koji vode na druge internetske stranice. www.labosmk.hr nije odgovoran za sadržaj ni pravila privatnosti tih stranica.

Doznate li da te stranice vode na stranice s neprikladnim sadržajem ili policom privatnosti, obavijestite nas o tome te ćemo takve linkove ukloniti.